Je vindt elkaar in de verschillen

Ja, echt.

Kijk, het zit zo: Jij bent ondernemer. Vakmens. Professional, met een groot hart voor je bedrijf. Van marketing krijg je de kriebels. Gedoe.

Ik ben ook ondernemer. Vakmens. Professional, met een groot hart voor mijn bedrijf. Van marketing krijg ik energie. Bergen.

Daar vinden we elkaar. En dát is marketing:

Mensen bij elkaar brengen

Dat vind ik het leukste wat er is. Soms voel ik me net Cupido, in a business suit.

Md 29072021 5944085

Hoe ik dat doe?

Ik heb marketingervaring binnen allerlei bedrijfstakken. Daarom snap ik hoe je de juiste indruk maakt. Ik doorzie hoe je vraag en aanbod bij elkaar brengt. Met een achtergrond in de bedrijfseconomie heb ik goed zicht op wat jouw onderneming nodig heeft. En als kind uit een ondernemersfamilie begrijp ik waar jij, de ondernemer, op zit te wachten. Dat alles zet ik om in een helder plan, zonder poespas.

En wie is Ingrid nou eigenlijk?

Ik ben een onverbeterlijke tv-commercial-binger. Noem het maar beroepsdeformatie. Avontuur trekt me: ticket boeken, koffer pakken, en dan maar zien waar je uitkomt. Van kamperen in een piepklein tentje word ik blij, maar ik spaar hard voor een camperbus. Je mag me wakker maken voor chocoladepepernoten, maar als toetje heb ik liever een kaasplank. Sinds kort werk ik met veel liefde als vrijwilliger voorlichting bij de stichting Alzheimer Nederland.

Neem contact op